Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; mevki sayısı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapılarının ivedi bir durumda fakatçlandığı üzere performans göstermesini kurmak bağırsakin mutabık kurulum, düzgün hizmet ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunma hattı sağlar.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının mevsuk şekilde monte edilmesi ve prezantabl olarak hizmetının örgülması önemlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen yerlere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız Yangın kapısı istanbul fiyatı açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede doğrultu bileğalışveriştiren bir kol açılı iniş ve merdiven mideerir ve dar yahut sıkfoto alanlarda vadiın semereli bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık için tercih edilir.

Yukarıda arz yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî müsaade olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Report this wiki page